Yksi ihminen

Runoilija tarina_trrrauma

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 3.12.2023
Viimeksi paikalla: 22.4.2024 16:41

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Tämä on tarinoilleni/novelleilleni pyhitetty tilini, joka kulkee nyt nimellä tarina_trrrauma. Halusin erotella runoni ja tarinani kahdelle eri käyttäjälle, jotenkin se tuntui selkeämmältä, että trrrauma kirjoittaa vain runoja ja tarina_trrrauma tarinoita 😄 

Terveisin,
runoilija trrrauma
 
Yksi ihminen voi muuttaa kaiken.

Yksi ihminen riittää siihen, että olemassaolon tarkoitus viedään pois. Mutta yksi ihminen riittää myös siihen, että selviää läpi pimeimpien vuosien.

Yksi ihminen riittää siihen, että elämältä viedään pohja. Mutta yksi ihminen riittää myös siihen, että hakee apua, kun on veitsenterällä.

Yksi ihminen riittää siihen, että alkaa vihata itseään. Mutta yksi ihminen riittää myös siihen, että oppii näkemään itsensä toisin ja oppii tykkäämään itsestään.

Yksi ihminen riittää siihen, ettei sydän ole enää kokonainen. Mutta yksi ihminen riittää myös siihen, että sydän alkaa parantua.

Yksi ihminen riittää siihen, ettei pysty enää luottamaan, ettei jää yksin. Mutta yksi ihminen riittää myös siihen, ettei koe olevansa enää yksin ja yksinäinen.

Yksi ihminen riittää siihen, että tekisi mieli luovuttaa. Mutta yksi ihminen riittää myös siihen, ettei koskaan anna periksi, vaan jaksaa huomiseen.

Yksi ihminen voi viedä kaiken, mutta yksi ihminen voi myös palauttaa sen kaiken takaisin.
Yksi ihminen voi vetää pimeyteen, mutta yksi ihminen voi myös auttaa valoon.

YKSI ihminen voi muuttaa kaiken. Yksi hiton ihminen. Ajatelkaa sitä, kun ajattelette olevanne merkityksettömiä. Ette ole, sillä yhdelläkin ihmisellä voi olla merkitystä, niin hyvässä kuin pahassa.

Sinäkin olet vain yksi ihminen, mutta yhdelläkin ihmisellä on merkitystä. Sinulla on merkitystä. Sinä voit olla jollekin pimeyden hetkellä se ”mutta”. Se yksi ihminen, joka tuo valon pimeyteen.

Muista se. Olet tärkeä tälle universumille.
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Olipas hieno ja oivaltava kirjoitus.
 
Voi kiitos ❤️
Kiitos Kaunis sinulle
Ehkä joskus yksi ihminen on vielä yksi ihminen monelle ihmiselle.
Kiitos ❤️ ehkäpä joskus onkin!
Mulle tää muistutti myös siitä että mä olen myös se joka voin auttaa itseäni vaikealla hetkellä~jos en pyydä, en voi myöskään saada. Ihanan toiveikas teksti.

Tämä on kyllä totta!

Kiitos ❤️

Loistava tarina. Toivottavasti moni haluaa ajatella myönteisesti.
Kiitos ❤️
Ihanan viisasta tekstiä <3
Voi kiitos ❤️
Kiitos! ❤️
Mä tarvitsisin tätä tähän päivään kun omat ajatukset meinasivat saada uskomaan muuta. Upea teksti ja herätti ajatuksia! 
Ihanaa jos tekstistäni oli sulle apua/hyötyä! ❤️ ja kiva kuulla että tykkäsit! 😊❤️
 

Käyttäjän kaikki runot