Sä voitit tällä kertaa

Runoilija Kaikista suurin on toivo

nainen
Julkaistu:
5
Liittynyt: 19.10.2023
Viimeksi paikalla: 13.1.2024 21:22

Asuinpaikka: Vantaa
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
19.1.1991

 

Sun viimeinen epätoivon teko sai mut maahan, en jaksa enää, myönnän.

Mun sulat on märät nyt,
kun jaksoin lentää vesisateessa liian kauan.

Tätä lintua ei sun häkit pidättele. Mä
kerään vaan voimia lentämiseen.

Mut mieli on näitä linnunluita vahvempi ja apua on saatavilla. Mä nousen, mä pärjään ja mä pääsen pois.

Lintukoto odottaa, pesä, jonka tunnen. Enkä lähde enää etelään eksymään.

oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Ihan mielettömän upea runo! 💖 Kipeä ja koskettava.
Upealla tavalla ajateltu, joskus vain on hyvä pysytellä kotona.
Säväyttää kipeydellään, ja voimallaan. Hieno. 
Hyvä runo, kipeästi kerrottu!
Runossa käytetty puhekieli tuo runon jollain tavoin lähemmäksi lukijaa.
Koskettavaa runoilua.
 

Käyttäjän kaikki runot