Karhunrauta

Runoilija Kaikista suurin on toivo

nainen
Julkaistu:
5
Liittynyt: 19.10.2023
Viimeksi paikalla: 13.1.2024 21:22

Asuinpaikka: Vantaa
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
19.1.1991

 
Kuka tahansa olisi voinut jäädä sun karhunrautaan

Kuka tahansa olisi vuosien aikana siinä hitaasti vuotanut kuiviin

Sä otat ja otat ja mikään ei riitä

Mä huudan apua ja sä syytät vaan siitä

Sä sanoit "mee sit pois" ja tiesin et pitää jäädä

Sit tuli se päivä, kun mä katosin, etkä sä voinut uskoo sitä

En tuu takas, en koskaan palaa

Taas karhunrauta on auki, varokaa vaaraa
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Upeita vertauskuvia, varovainen kannattaa olla aina.
Vahvuudessaan ja kipeidenkin rivien jälkeen silti, hitusen keventävä lopetus. Pidin tästä.
Jotenkin samaistuin tähän, niin kolahti. Tykkäsin!
Saalistajia on maailma täynnä. Hienosti runoilit vakavasta. 
 

Käyttäjän kaikki runot