Wicked love vs. äidin rakkaus

Runoilija Kaikista suurin on toivo

nainen
Julkaistu:
5
Liittynyt: 19.10.2023
Viimeksi paikalla: 13.1.2024 21:22

Asuinpaikka: Vantaa
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
19.1.1991

 
Rakkaus hämärtää mielen. Muuttaa elämän suunnan. Miten minä tänne jouduin?

Enää ei päätöksiä tehdä hurmiossa, kehenkään ei luoteta sokeasti.

"Ei minulla niin väliä", kuka senkin on keksinyt? Typeryydestä kärsii, mutta siitä on syytäkin viisastua.

Nyt minulla on vastuu. Pienestä sydämestä. Suojelen sinua! Ja se tarkoittaa, että minullakin on väliä.

Kiitos, kiitos sinusta, Pieni!
 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Kerrassaan ihanaa, kaikki pienet ovat tärkeitä.
Hienosti kirjoitettu äitiydestä 👌🏻

Pienestä versoaa upeaa isoa, jos saa rakkautta ja suojelua.  
Runosi koskettaa tätä mummoa kovasti.  :) 

 

Käyttäjän kaikki runot