Runoilija?

Runoilija Kaikista suurin on toivo

nainen
Julkaistu:
5
Liittynyt: 19.10.2023
Viimeksi paikalla: 13.1.2024 21:22

Asuinpaikka: Vantaa
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
19.1.1991

 
Olen runoilija, sitoutuja,
sanojen valtaan luottaja, ne parantavat ja auttavat.

Sitkeän yrittämisen kannattaja, palkintojaan vielä odottava.

Luovuttaja? - En ikinä!

Nujerrettava? - Sä et saanut mua kaatumaan. 

Huoltaja ja suojelija, pienen vuoksi teen mitä vaan.

Kaikista suurin on toivo, kun rakkaus otti ja petti.

Joten uutta kohti, täältä tullaan!



 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Aina on toivoa ja uutta kohti on hyvä mennä.
Takki auki ja menoksi :) :) 
 

Käyttäjän kaikki runot