Tuulen viemää ja virran tuomaa

Runoilija Melankolia

mies
Julkaistu:
8
Liittynyt: 23.9.2023
Viimeksi paikalla: 1.5.2024 8:37

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
22.11.1985
Facebook:

Runot ovat keinoni luoda silta todellisuuden ja fantasian välille.
 
 
Elämän kiertokulku toi minut
tähän
Olen kuin pullo ilman panttia
Ele ilman fanttia
 
Minun pitää levähtää 
vähän
 
Olet aina ollut siellä taustalla ja lähellä
Päivinä valoisina ja pimeinä
Kiitos

Tulenko kahvitauolle, tulenko lounaalle?
 

Kotona tyhjyys odottaa
Ei tarvitse tekemisiä jonottaa
Ei ole kukaan joka pomottaa
Minun luona et kuule pullojen kilinää
Minun luona kuulet hiljaisuuden
Hetken ikuisuuden

Välillä koti täyttyy äänistä
Askelista pienistä
Ihanista
 
Töissä ja salilla. Ajatuksissani olen vöissä ja Balilla. Taiteellista näkemystä on kuin Salvador Dalilla.
Elämä on liian lyhyt.
Taivaalle karkaavat hallitsemattomasti paperilyhdyt.
Tartun hetkeen -Carpe Diem.
Pimenevään syysiltaan tuntoni vien.

Pessimistinä en pety
Silmäkulmani ei vety
Valehtelen
Koska
Vetyn silti
Ehkä olen antanut itsestäni
kuvan liian kiltin
Ajatus harhailee
Kuin runo
Jota en hallitse
Kuin
Vene joka pyörii
Osaan soutaa
Takaisin
Rantaan
Minun on ikävä teitä
 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot