Matkailuauto

Runoilija Esmeesi

nainen
Julkaistu:
7
Liittynyt: 5.9.2023
Viimeksi paikalla: 6.4.2024 18:23

Asuinpaikka: Ivalo
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Elämästä nousseita ajatuksia runojen muodossa. 
Tuntuu hyvältä puhaltaa ne tänne ulos ja julkiseksi. 
Ehkä joku täällä tunnistaa runojen kokemukset tutuiksi?
 
Karavaanari heiluttaa
kuin olis jonkun kaveri
Ratin yltä löytyy
se kaikkein makein laveri
Koreutta korostaa
auton korkea otsa
se on meidän perheen
rakas matkailukotsa

Puumalassa, Imatralla
Vaalimaalla vakkari
Mukana on kulkemassa
keittiö ja makkari
koira, kartat, sudokut
ja tarvittavat työkalut
kirjat, tyynyt, kiikarit
ne odotetut loman alut

Kiire ei oo ollenkaan
ei ole sitä vikaa
Vaikka aamukahvi
ja -puuro onkin pikaa
Aamupalan maustaa saa
taas retkituolin taika
On pysähtynyt auto
ja pysähtynyt aika 

Joskus kulma kolahtaa
tai herkkä verho repii
Saa jesarilla tunnelmaa,
luovuutta vain kehiin
Kerran meni matkatessa
väärään reikään bensa
Meidän auto on se jol on
liekehtivin kemsa

Yöksi auto hiljenee
Vain jossain kulkee hyttynen
Kaukana on katupöly,
arkimaailma hälyinen
Jalat vetää veteläksi
päivän kevyt patikka
On tässä onnen yhtälöitä
Riittää lyhyt matikka
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Tää oli hauska, lyhyt ja ytimekäs. 
Elämän oppiaineissa riittää aina lyhyt oppimäärä.
 

Käyttäjän kaikki runot