Kaiteet

Runoilija Esmeesi

nainen
Julkaistu:
7
Liittynyt: 5.9.2023
Viimeksi paikalla: 6.4.2024 18:23

Asuinpaikka: Ivalo
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Elämästä nousseita ajatuksia runojen muodossa. 
Tuntuu hyvältä puhaltaa ne tänne ulos ja julkiseksi. 
Ehkä joku täällä tunnistaa runojen kokemukset tutuiksi?
 
Elämä on raiteillaan

se suojasi kaiteillaan

tunteiden vesiliirrossa

sydämen elinsiirrossa

jossa hetkeksi pysähtyi aivan

vaivan sai kipeän

tartuin kaiteisiin, olin varma

lipeän

Vaan niin monet kädet tarttui

ne joiden kanssa varttui

elämän kaiteet

niiden välissä raiteet

ja matka jatkuu
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Upeaa, etenkin nuo "kaiteet" tuntuvat konkreettisilta. 
Hauskat riimit. Ja elämä raiteillaan. 
 

Käyttäjän kaikki runot