Arvoton

Runoilija Esmeesi

nainen
Julkaistu:
7
Liittynyt: 5.9.2023
Viimeksi paikalla: 6.4.2024 18:23

Asuinpaikka: Ivalo
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Elämästä nousseita ajatuksia runojen muodossa. 
Tuntuu hyvältä puhaltaa ne tänne ulos ja julkiseksi. 
Ehkä joku täällä tunnistaa runojen kokemukset tutuiksi?
 
Arvoni on sinun satunnaiset tarpeesi

Aikani kuluu peruutetun odottamiseen

Miksi haluan sinun pitävän itsestäni, 

enemmän kuin pidän itsestäni?

Sinun teoistasi syytän omaa haluani olla rakas

Olen pyyhe ja porras

Kannan sinut harteillani,

iso mies


Tulen koko matkan vastaan etkä edes käänny katsomaan

Miksi pidän sinusta ollenkaan?

Että pitäisin itsestäni sinun katseesi kautta

oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Koskettavaa, kuitenkin toinen toisiamme täällä tarvitaan. 
suhteet on välillä vaikeita, joskus oon ollut ihan vääränlaisessa suhteessa.
ihminen kyllä ansaitsee kunnon kohtelua.
Tilanne tunnistettu - paraneminen alkaa.
 

Käyttäjän kaikki runot