Uupumus

Runoilija Esmeesi

nainen
Julkaistu:
7
Liittynyt: 5.9.2023
Viimeksi paikalla: 6.4.2024 18:23

Asuinpaikka: Ivalo
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Elämästä nousseita ajatuksia runojen muodossa. 
Tuntuu hyvältä puhaltaa ne tänne ulos ja julkiseksi. 
Ehkä joku täällä tunnistaa runojen kokemukset tutuiksi?
 
Sää vaihtuu aina maanantaisin
Olen hapeton liekki
Tyhjä harmaa haalari
Kutsuvat sitä aivosumuksi
Humisevaa, särisevää, sirisevää päätä
Avain jää lukkoon ja auto käyntiin
Minä olen jo kaupassa, miten?
Tunteet puuroa paitsi kaiken vastainen kitka
Kitka ja kitkasta ärähdys 
Rakas kotona on tuokin tuossa
Vielä yksi lisää joka vaatii
Viimeiset pisarani, rätillä pyyhitään ämpäristä
Lautaseni nuolevat tyhjäksi
Ei se mitään, ei se minun suussani maistu
Minun nautintoni on jäänyt sumuun
Humisevaan, särisevään, sirisevään päähän
 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Miten raakuudessaankin kaunis kuvailu! Saattelee läpi noiden tunteiden - tai tunteettomuuden! Turran tarpomisen, oman elämänsä taakan ja sivusta seuraamisen. 
Kiitos kommentoinnista! ♥️ Onneksi omalta osalta tarpominen helpottanut. Joskin nämä tuntemukset aina välillä välähtelevät elämässä niin siitä syntyi tämä kirjoitus.
Kannattaa unohtaa huolet, koettaa levätä ja nukkua, se yleensä auttaa.
Näin se on, itselle täytyy ottaa aika lepoon.
 

Käyttäjän kaikki runot