Kantapään kautta sen oppii,
ettei usko jokaista kloppii.
Ne naruttaa ja niiden kaa
saa olla aina varpaillaan,
etteivät pääse karkaamaan.
Ei kannata tarttua jokaiseen
vieheen, joka sokaisee.
Saa sydänsuruja,
mahanpuruja.
Rakkaudenguruja naurattaa.
Kokenut senkin tietää,
ettei kaikkea tarvitse sietää.
Mutta joustaa saa,
se kannattaa,
muuten vanhanapiikana harmittaa.
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Elämänmakuinen hieno runo rakkauskokemuksista.
Tässä puhuu elämänkokemus, mutta luulen kuitenkin ettei joka kloppi naruta.
Mukavasti kerrottu runossasi kantapään oppeja...hauska!
*Kiitos!*
"siistii":) siinä oli pieni osanen elämän oppimäärästä.
Tässä on kaiketi ote nuorten neitojen käsikirjasta. Mitähän muuta sieltä löytyy kloppien päänmenoksi?
Joskus on hyvä kyllä kokeellakki ainaki hetken ja sillä silimällä jottei heti lankee,- mitäs vikaa vanhaspiikuureskaa olis ainakaa nykyysin ku mukulootaki voi saada jos vain nainen itte haluaa......./saa
Runoilija tarkoittanee oikeaa piikaa, joka ei sitten oikeesti tiedä, mitä harmitella. §:o)
Mainio,piristävä ja hauska.Tämän voisi antaa tyttärelle elämänohjeeksi.Pidin kovasti.