Huolestuttaa, pelottaa,
ahdistaa.
Miten tilanne tähän johti,
miksi asiat menee toivotonta kohti.
Toivon, haluan,
vaadin.
Asiat saavat parantua,
surkea tilanne rauhottua.
Uskon, pelkään,
toivon, tunnen.
Vielä ei oo sun aikas,
taivas ei oo vielä sun paikkas.
Voimia, rakkautta,
läheisyyttä.
Tuntea saat sä vielä näitä,
sen mä tiedän.
Ainakin hartaasti uskon.
Selite:
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi