Kuin kynttilä joka loppuun palaa,
alkoi sun aikas täällä hiipumaan salaa,
mut vaikka liekki elämän sammui näin
jäi sydämiimme lämpö ikuinen.
Sut tulen aina muistamaan,
sitä en tule salaamaan.
Selite:
Rakkaan isoisän muistolle <3
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi