Muistatko vielä sen hetken
kun turkuun teit sä retken.
Oli aurinkoinen talvipäivä
mieltä ei vaivannut huolen häivä.
Muistatko vielä sen aamun,
kun sielustain hääsit sä surun haamun.
Halauksellas muhun toivon uuden puhalsit
ja koko sydämeni näin itselles varasit.
Muistatko vielä sen illan
kun yhdessä rakensimme kestävän sillan.
junaan sä olit jo nousemassa
mä suhun niin rakastumassa.
Muistatko vielä kuinka kaikki alkoi
tähdetkin lauluamme lauloi
ja niin alkoi meidän yhteinen taival,
joka kestää ainiaan.
Selite:
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi