Vuodesta toiseen

Runoilija calledlove

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 8.8.2007
Viimeksi paikalla: 12.6.2023 15:50

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Nuorehko mies, jonka tekstejä maalaavat omalla sävyllään elämä, kuolema ja kaikki siltä väliltä.
 
Kiireellä bussiin
kiireellä töihin
aamusta toiseen
samaa juoksua

"hyväksyn ehdot"
"allekirjoita tähän"
päivästä toiseen
samaa kaavaa

makeaa sangriaa
suolaista sushia
illasta toiseen
samaa menu:a

ohutta unta
haaveita monta
yöstä toiseen
samaa ahdinkoa

miksi et ymmärrä?
miksi et näe?
vuodesta toiseen
elän sinut nähdäkseni
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Koskettavaa kerrontaa, meidän täytyy pysähtyä enemmän miettimään <3
 

Käyttäjän kaikki runot