Mitä jos?

Runoilija calledlove

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 8.8.2007
Viimeksi paikalla: 12.6.2023 15:50

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Nuorehko mies, jonka tekstejä maalaavat omalla sävyllään elämä, kuolema ja kaikki siltä väliltä.
 
Mä oon miettiny mitä sit tapahtuu
jos sammutat tunteet rauhas päältä
mun sydän on pelkkää haurast jäätä
jos lähdet joskus kauas täältä

mitä sit jos tuntees taantuu
mitä sit jos suhde kaatuu
enkä mä löydä koskaan mistään
sitä joka vastais suhteen laatuu

mitä sit jos homma ei kulje
mitä sit jos kohta et tunne
sitä mitä tunnet niinku mä tunnen
vieläkö kanssas silti mä kuljen

mitä sit jos hommaan tottuu
mitä sit jos päästä ei loppuun
ennen sitä haluun saada kaiken
ja just siks vielä ei pidetä hoppuu

Oon miettiny mitä sit tapahtuu
jos menetänki sut loppujen lopuks
mihin voi jättää sotkujen loput
mihin voi suunnata lohtujen fokus

mitä jossei itkut auta
mitä jossei litkut auta
kuinka mä selviin mistään enää
ilman et mennään itkun kautta

mitä jossei kohtuus riitä
mitä jos se vaa johtuu siitä
et toivot liikaa ja haastat riitaa
loppujen lopuks ei kohtuus kiitä

mitä josset tahdo tietää
mitä josset pysty sietää
kaikkea sitä mikä päässäni hiertää
kuka vois kertoo missä on tien pää?
Selite: 
Rap -henkistä ajatusvirtaa parisuhteesta
cc-kaupallinen
Kategoria: 
 

Kommentit

Parisuhde on joskus vaikeaa, siitä voi tehdä haikeaa <3
 

Käyttäjän kaikki runot