Olemme mekin vähän aikaa
lauseina ihon pinnalla
vähän aikaa
pölyyn piirtyviä jälkiä
Sormiin jää pölyä
vähän aikaa
Olimme mekin
tuulessa huojuvina vähän
toisillemme vähän
Tai ehkä paljonkin
vähän aikaa
Enemmän kuin lauseet sormenpäissä
on muisto pitkän aikaa
mukana kulkee
ihon pinnalla kulkee
Pölyyn piirtyneitä kosketuksia
tomuhiukkasten mittaamatonta aikaa
24 05 22 päivällä vähän jälkeen yksi. Teeveden kiehumista odotellessa mieleen muodostuneesta lauseesta "olemme mekin vähän aikaa" lähtenyt tajunnanvirta. Lopetus "pölyyn piirtyneitä kosketuksia aikaa" pidennetty lisärivillä klo 13:21. Rivi "tuulessa huojuvina vähän aikaa" lyhennetty 13:25.
cc
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit