kuolema, elämä - siinä järjestyksessä

Runoilija Siimes

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 15.10.2021
Viimeksi paikalla: 12.6.2024 20:08

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Olen 32-vuotias runoja rakastava, maailmaa sanoin ja kuvin jäsentelevä nainen. Kaivelen runojani pikkuhiljaa pöytälaatikosta päivänvaloon, arasti, mutta avoimesti, tuntuu että on pakko. 
 

Elämän ja kuoleman raja

on kaikille yhtä kapea,

se raja on kaikilla edessä,

eikä sen yli kauaa kestä matkata.

 

Kuoleman raja

on usein piilossa,

ajatusten, elämän peitossa,

vaan jonakin tavallisena päivänä,

jonakin tylsänä hetkenä

se kumppaninsa valitsee,

pyyhkäisee mukaansa

tekee tilaa

vie väsyneen,

terveen, sairaan,

eikä selityksiä jätä.

 

Jättää surevat,

henkeään haukkovat, elämän kipeästi tuntevat

ihmettelemään,

kaipaamaan,

itkemään,

nauramaan,

suremaan.

Omaa vuoroaan odottamaan,

ajattelemaan.

 

Elämä on salaisuus,

suuri juhla,

kaunis, suuri sattuma,

  • että minä olen tässä,

ja heidän kanssaan,

enkä koskaan enää

aisti tätä hetkeä tarkemmin.

Elämä!

oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Runosi muistuttaa, että itsestäänselvyyksiä ei ole, vain suuri lahja. Puhutteli, pidin, kiitos ♡
Kiitos kommentista!
Kuoleman läsnäolo muistuttaa lyhyen elämämme olennaisimmasta seikoista - kuten rakkaus. Kuolemassa olemme kaikki tasavertaisia, vaikka elämässä onkin usein toisin.
Kiitos arvostelustasi :) 
Kiitos kommentista!
Tää kans on tosi hieno!
 

Käyttäjän kaikki runot