Salapuunhalaaja

Runoilija Siimes

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 15.10.2021
Viimeksi paikalla: 12.6.2024 20:08

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Olen 32-vuotias runoja rakastava, maailmaa sanoin ja kuvin jäsentelevä nainen. Kaivelen runojani pikkuhiljaa pöytälaatikosta päivänvaloon, arasti, mutta avoimesti, tuntuu että on pakko. 
 
Painan poskeni kaarnaa vasten
karhean lämpöisen männyn kylkeen

vankkumaton, suora runko
kohoilevan rintakehän alla
ei hievahda

raotan silmiäni hitaasti

niin kaunista, että se tekee kipeää
niin kaunista joka puolella!

en halua jättää puuta
aistin sitä kaikilla aisteillani,
kuuntelen hiljaisia kuiskauksia

riuhtaisen itseni irti
kaarnan kuvio poskellani
- tasapainon löytäneenä
jaksan elää

 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Koskettavaa ja oikeaa elämäntuntua, niin kuin pitääkin.
Kiitos kommentistasi!:)
Luonnon voimaa ei kannata koskaan aliarvioida. Hieno runo :)
Kiitti!:)
 

Käyttäjän kaikki runot