Sinulle, pieni ihme

Runoilija Mirella

nainen
Julkaistu:
4
Liittynyt: 15.10.2021
Viimeksi paikalla: 26.10.2022 13:02

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Yhtä ihmeellinen kuin aamun ensisäde

Tai sateenkaari synkän myrskyn jälkeen.

 

Yhtä herkkä kuin kevään ensisilmut,

Tai syksyn ensimmäinen pakkasyö.

 

Yhtä voimakas kuin vuorovesi,

Tai ukkonen, joka saa maan tärisemään.

 

Ja silti niin ainutlaatuinen,

ettei tämä maailma ole vielä nähnyt vastaavaa.

oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Koskettavaa, tosiaankin elämä on ihmeellistä.
Hieno ! Tulee mieleen se hetki kun synnärillä sain pojan syliin.
 

Käyttäjän kaikki runot