4 kertaa viikossa

Runoilija Mirella

nainen
Julkaistu:
4
Liittynyt: 15.10.2021
Viimeksi paikalla: 26.10.2022 13:02

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Rakkautta ensisilmäyksellä. Tai ei ehkä rakkautta, mutta vahvaa ihastusta.

Ainakin suurta sielujen sympatiaa. Vatsassa perhosia.

 

Kosket ihoani. Värähdän. Yritän viivytellä ja siirtää väistämätöntä.

Ei sitä voi välttää, se on velvollisuuteni.

 

Yhteiset kiinnostuksen kohteet. Sinäkin haluat nähdä maailmaa.

Treffejä ja tunnelmallisia hetkiä. Päiväkahviseuraa lounastauolla.

 

Ahdistus painaa rintaa. Puristan silmäni kiinni.

Muuten katseeni paljastaisi liikaa. Pilaisin taas tunnelmasi.

 

Romanttisia eleitä. Muistilappuja jääkaapin ovessa.

Suuria suunnitelmia ja haaveita. Rakastan sinua.

 

Voihkaisen. Vaikutanko riittävän innostuneelle?

Voisin yhtä hyvin tehdä tätä rahasta. Mikä olisi minun hintani?

 

Täydennät minua. Saat nauramaan.

On turvallinen olla. Tai ainakin tiedän mitä minulta odotetaan.

 

Sama kaava kerrasta toiseen. Onneksi ollaan jo puolivälissä.

Tulisit jo. Itkettää.

 

Yhteinen tulevaisuus. Talo ja piha, pian kai lapsiakin.

Tuttua ja ennustettavaa. Kaikki on hyvin. Eikö olekin?

 

Lopulta huokaiset ja käännyt päältäni. Makaan hiljaa.

Räpyttelen kyyneleet silmistäni. Onneksi olen selin sinuun.

 

Rakastan sinua niin, että sattuu.

Sattuu, että sillä ei ole väliä haluanko minä.
 

Mikä siis on minun hintani?

Se, että jäät.

oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Pidin runosta, rakenteesta, mietteestä.
hienosti rakennettu kokonaisuus joka iskee minun melankoliaani.
Ravisuttavan säväyttävä teos. Luetutti useampaan kertaan.
Toivottavasti tuleee mahdollisimman paljon onnea usealle.
 

Käyttäjän kaikki runot