Sateen jälkeiset värit
tervehtivät minua.
Ne tuovat mukanaan auringon
ja puhdistivat haavat.
En enää piittaa muusta,
sillä sadepäivänä on kaunista,
nyt kun värit ovat palanneet,
eikä sieluun enää satu.
On vain tämä hetki,
tämä sateen jälkeinen hetki.
Hetki jossa värit
ja valo vaihtavat ajatuksia.
Hetki jossa värit
ja valo vaihtavat ajatuksia.
cc
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Sivut