MerkkipÀivÀ haluaa
vaihtaa kuulumisia
ja synttÀrit vastaavat.
TÀnÀ pÀivÀnÀ,
kun kakku sinut muisti
ja pienet ystÀvÀt.
Valkovuokot,
vuodet pyöreÀt,
rattoisa seura
ja tÀhtihetkinÀ
koittanut kevÀt.
Onni ja ystÀvyys
suojelevat sinua
ja vuodet saavat
sinut kukkimaan.
Niin se Ilo kujeilee
ja muuttuu todeksi
kun onni nauraa
ja on kakkujuhlasi.
cc
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
ihanasti runoiltu
kuten koko muutenkin positiivinen runosi - kiitos
ja HyvÀÀ vappua!
Sivut