Joka ilta pitkäjuna viheltää,
kun se kiitää nummen halki sävelmää,
joka kertoo unelmista
sekä kaukaisesta kaupungista,
minne loputonta matkaa
se jaksaa joka ilta jatkaa.
Pitkäjuna kulkee kohti elämää.
Siksi se kai joka ilta viheltää,
sekä lisää vauhtiansa,
kun se kertoo meille tarinansa,
jotka kertoo toiveistamme
ja mistä löytyy unelmamme.
Matka jatkuu illoin halki suurenmaan,
tahtoisin sen tehdä vielä uudestaan,
sekä kiertää tämän pallon
jonka pintaa nytkin tallon.
Sillä kohta on jo ilta
ja kiskot näyttää tulisilta.
Joka ilta pitkäjuna viheltää,
kun se kiitää nummen halki sävelmää.
Ja se kertoo unelmista
sekä tulisista neitosista.
Jotka saavat rauhan vasta,
kun juna saapuu satamasta.
Selite:
Pieni ihminen siinä ihmettelee mikä on öisen tavarajunan määränpää rantaradalla.
cc
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Sivut