Ruusun tuoksu,
vaativa ja kutsuva
vapauttava ja valloittava.
Ihosi tuoksu,
hurmaava ja huumaava,
aistein kosketeltava.
Onneksi en koskaan opi
sanomaan niille ei.
Toivottavasti sinullakin
on heikkouksia.
Tykkäät kuulemma
viljapellon tuoksusta,
kimeästä hihkumisesta,
kesäilloista ja elämänilosta.
Niin, sinullakin on
heikkouksia, kuulemma.
cc
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Sivut