Ylikilot pomppivat ylös sängystä,
ylikilot tanssivat kadulla,
ylikilot sulavat sokerista
ja riemastuvat rappusista.
Yllikilot siunaavat selkärankaa,
ylikilot ajavat sähköpotkulaudalla
ja ylikilot ymmärtävät yskän,
mutta eivät nuhaa.
ylikilot tanssivat kadulla,
ylikilot sulavat sokerista
ja riemastuvat rappusista.
Yllikilot siunaavat selkärankaa,
ylikilot ajavat sähköpotkulaudalla
ja ylikilot ymmärtävät yskän,
mutta eivät nuhaa.
Selite:
En tiedä onnistuinko, mutta päivän rimpsu tuli kirjoitettua. Itseironisesti.
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
kiloista viis
pääasia on happy face!
Sivut