Elämisen vaiva

Runoilija Annukkainen

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 24.2.2014
Viimeksi paikalla: 1.11.2021 1:48

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 
Ilosta raivoon.
Raivon tilalle ahdistus,
joka ottaa aivoon.
Lääkkeistäkö tahdistus?

Pelkotiloja 
psykoottisia
unissani koen.
Mistä arjen iloja,
vähemmän mietteitä goottisia? 
Miten ylitän masennuksen joen?

Yksikin ystävä auttaa voi.
Mutta minun pitää olla itse laiva,
joka purtensa satamaan telakoi.
Kestettävä elämisen vaiva.
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Yhdelläkin ihmisellä voi olla valtavan suuri merkitys yksinäiselle <3 
yksin ei saisi ollakaan tuossa tilanteessa
Viimeiset neljä riviä on ihan mahti upeat, sopisi omaksikin runoksi, mun mielestä.
 

Käyttäjän kaikki runot