Tiedän mitä haluan
Hetkiä ihania juuri sinun kanssasi
tiedän miten vähään pystyn
aika kun on niin rajallista
Tiedän mitä tunnen
haluan vain rakastaa ja olla lähellä
tiedän kaiken olevan tässä ja nyt
kunhan vain meidän on hyvä olla
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Sivut