Mistä alkaisin mihin tästä suuntaisin että paha loppuisi. oletus Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi Kommentit 21.12.2020 1:18 Star Samaa varmasti miettii moni muukin, etenkin nykyään <3 Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi 25.12.2020 22:52 Marle "Joulumieli", se on se, jota voisimme kaikki jakaa kaikille koko vuoden. Sen avulla paha peittyisi lempeyden alle, ja meillä olisi hyvä olla, miettii Marle :) Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi Sivut1 2 3 seuraava › viimeinen »
Kommentit
kaikki jakaa kaikille koko vuoden.
Sen avulla paha peittyisi lempeyden alle,
ja meillä olisi hyvä olla, miettii Marle :)
Sivut