Hiljaisuus istuu seurassani vierellä Kaipaan niin sinua kätesi ympärillä Kietoutuneena minuun oletus Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi Kommentit 27.12.2020 16:05 Star Kunpa tosiaankin jokainen saisi nähdä rakastaan pian <3 Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi 28.12.2020 17:28 Hippa Samaa ajattelen :) Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi Sivut1 2 3 seuraava › viimeinen »
Kommentit
Sivut