Etsimme saavuttamatonta unelmaa
Pintaa syvemmälle menevää
Minuun paniikki iski
En pystynyt kohtaamaan
Vai johtuiko se sittenkin
meistä molemmista
Mistä emme pystyneet
ottamaan lainkaan kiinni.
Minuun paniikki iski
En pystynyt kohtaamaan
Vai johtuiko se sittenkin
meistä molemmista
Mistä emme pystyneet
ottamaan lainkaan kiinni.
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Rakkaus on voima joka vaatii energiansa
Ajatuksia herättävä runo
Sivut