Taas on hetki,
jolloin päivä uinahtaa.
jolloin päivä uinahtaa.
Illan varjoon himmeään,
on aika herätellä tunnelmaa.
Sytyttää kynttilöitäillan hämärään.
on aika herätellä tunnelmaa.
Sytyttää kynttilöitäillan hämärään.
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Sivut