Hiekka rasahtelee jalkojen alla.
Lintujen kuoro siivittää kulkuani.
Aurinko helottaa.
Mieli on nyt kevyt.
Radiossa varoittelevat korkeasta UV-indeksitä,
mutta tämän tytön aurinkovaellusta se ei estä.
Lintujen kuoro siivittää kulkuani.
Aurinko helottaa.
Mieli on nyt kevyt.
Radiossa varoittelevat korkeasta UV-indeksitä,
mutta tämän tytön aurinkovaellusta se ei estä.
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
sivellen kesää iholleen
moi pitkästä aikaan
luonnonlapsi