Ensitapaaminen

Runoilija Hellukainen

nainen
Julkaistu:
22
Liittynyt: 22.11.2020
Viimeksi paikalla: 6.7.2024 19:00

Asuinpaikka: Hyvinkää
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Nyt on oltava kynä ja paperia
käden ulottuvilla.
Ei tiedä koskaan milloin
ajatus tahtoo paperille siirrettäväksi.
 
Seison leiripaikkamme päädyssä.
Vanhan koivun rungossa on reikä.
Talitintti lennähtää paikalle suussaan muhkea toukka.
Esittelen itseni.
Lintu tarkkailee minua hetken aikaa ja
katoaa koloon.
Ammottavat suut saavat ruokaa.
Koivu kätkee sisälleen monta salaisuutta.
oletus

Kommentit

Tosiaankin, kaikenlaisia salaisuuksia, toivottavasti myönteisiä <3 
Syvällinen kokemus
kielikuvin mietin pitkään

mielenkiintoinen kirjoitus
hyvin ajattelemaan laittava runo
Kiitos palautteestasi.
Sitä näkee jopa salaisuuksia, kun tarkkailee ympäristöään. Kiva runo, jossa tunnelma kohdallaan.
Kiitos(: Tämä on tosiaan siltä kesältä kun runoja alkoi pukkaamaan enemmänkin.
 

Käyttäjän kaikki runot