Marraskuun tyttö

Runoilija Hellukainen

nainen
Julkaistu:
21
Liittynyt: 22.11.2020
Viimeksi paikalla: 14.12.2023 9:15

Asuinpaikka: Hyvinkää
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Nyt on oltava kynä ja paperia
käden ulottuvilla.
Ei tiedä koskaan milloin
ajatus tahtoo paperille siirrettäväksi.
 
Marraskuun tyttö miettii,
että olisihan tämä eletty elämä
voinut paremminkin mennä.
Ilot ja surut kuuluvat jokaiselle,
ja jos laitan ne vaakakuppiin, niin
ilot nousevat korkeammalle.
Joten hyvinhän tässä on käynyt,
ihan käsikirjoituksen mukaan.
oletus
Vapaa tägi: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Hyvä, myönteinen ajattelu auttaa lähes aina, joulukuussakin <3
Niin kyllä tähän ikään olisi pitäny jo oppia, että ihan itse vaikuttaa paljon omaan olotilaansa.
Kaunis, toiveikkuutta huokuva.
 

Käyttäjän kaikki runot