Miittiruno vene tuohi harmaa

Runoilija Hellukainen

nainen
Julkaistu:
22
Liittynyt: 22.11.2020
Viimeksi paikalla: 6.7.2024 19:00

Asuinpaikka: Hyvinkää
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Nyt on oltava kynä ja paperia
käden ulottuvilla.
Ei tiedä koskaan milloin
ajatus tahtoo paperille siirrettäväksi.
 
Harmaan sumun laskeutuessa järven ylle
näen veneen lipuvan kaislikosta. 
Olisipa minullakin oma vene
tai onhan minulla
lipaston päällä kotona
isäni tekemä tuohipurjeinen.
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Kerrassaan ihanan omakohtaisen kokemuksen sait aikaan <3 
Kiitos ja samalla korjailen näitä kirjoitusvirheitä. Kännykällä kirjoittelu ei oikein suju.
 

Käyttäjän kaikki runot