Ulpukat

Runoilija Hellukainen

nainen
Julkaistu:
22
Liittynyt: 22.11.2020
Viimeksi paikalla: 6.7.2024 19:00

Asuinpaikka: Hyvinkää
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Nyt on oltava kynä ja paperia
käden ulottuvilla.
Ei tiedä koskaan milloin
ajatus tahtoo paperille siirrettäväksi.
 
Järvikortteiden seasta pilkistää
keltaista valoa.
Kun katson tarkemmin, niin
huomaan ulpukkaneitojen
levittäytyneen korteherrojen
jalkojen suojaan.
Muutama neito on uskaltautunut
aukeammalle paikalle.
Nykynuorisoa veikkaisin.
Selite: 
Kirjoitettu kesällä 2014
oletus
Vapaa tägi: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Ihanasti ajateltu jo kahdeksan vuotta sitten.
 

Käyttäjän kaikki runot