Sen vanhat ja totiset kasvot lähestyvät.
Jossain siimeksen keskellä pieni metsäniitty.
Missä sielut ja sydämet kohtaavat.
2021 ©
Jossain siimeksen keskellä pieni metsäniitty.
Missä sielut ja sydämet kohtaavat.
2021 ©
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit