Joko,joko,joko?

Runoilija Ihaa_78

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 1.1.2004
Viimeksi paikalla: 15.9.2021 21:19

Asuinpaikka: Akaa
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kun lähelle on pitkä matka, näkee matkalla hyvin maisemia.
 

Olenko valmis,
Joko levitän siivet?
Pitääkö osata lentää
Vai ehtiikö matkalla oppia?
Korkeitakin pelkään
ja pudotusta.
Muttei aina voi pysyä maassa
ei täältä näe kauas.

Jos kuitenkin ensin koitan
jakkaralta vaan lattialle
kynnykseltä toiselle.
Pieniä askelia,
harjoittelua,apupyörät.

Tinder piippaa luurissa
kavahdan hiljaa
Muistathan kuitenkin,
ettei ole asiaa lähteä treffeille
ennenkun sukkasi pysyy parillisena.

Selite: 
Koitan olla rimmaamatta,tuskallista.
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Hauska lievä hysterian tuntu runossa. Ja hyvin onnistuit, ei rimmaa. Mutta ei kai niillä sukilla kuiteskaan niin väliä...
Tässä on jotain tosi kiehtovaa :).kyllä matkallakin ehtii oppia, perille voi olla pitkä matka :) hieno!
Hieman hulvaton mutta ei missään tapauksesa huono runo Loistava!
Malttamatonta, mutta niinhän se joskus on.
Elämän mutkat ja kuopat ovat välillä aikamoisia...
tuo loppuhuokaisu ;) ihana, saa hymyn Marlen huulille ;D
 

Käyttäjän kaikki runot