Ikuisesti unessa

Runoilija Ihaa_78

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 1.1.2004
Viimeksi paikalla: 15.9.2021 21:19

Asuinpaikka: Akaa
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kun lähelle on pitkä matka, näkee matkalla hyvin maisemia.
 

Aurinko laskee ja huone hämärtyy,

hiljaisuus ympärilleni käpertyy.

Hetken kuulen vain sydämeni lyövän,

ja unettomuuden järkeäni syövän.
 

Haluaisin jo nukahtaa,

tiedän ettet voi kauaa odottaa.

Mutta pelkään kohdata sinua,

jos et rakastakaan minua.
 

Jos vaivun uneen etkä olekaan siellä,

karvas on pettymykseni niellä.

Vaikkei enää hereillä nähtäisi,

en sinusta irti päästäisi.
 

Rakastaisin sinua läpi unien,

sillä siellä me saimme kaiken.

Selite: 
J<3
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Upeaa kerrontaa, ikuinen rakkaus on niin kaunista <3
Unia, unia, niin.. <3
Unien herkkä arvoituksellinen maailma :)
 

Käyttäjän kaikki runot