Etäisyyttä

Runoilija Ihaa_78

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 1.1.2004
Viimeksi paikalla: 15.9.2021 21:19

Asuinpaikka: Akaa
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kun lähelle on pitkä matka, näkee matkalla hyvin maisemia.
 
Kun mä näin sut ekaa kertaa,
menin aivan sanattomaksi.
En tienny miten päin olisin ollu,
enkä voinut katsoa sua silmiin.
Pikkuhiljaa sain rohkeutta,
olla kuin en olisikaan.
Aivan kun sun kauneus ei sokaisis mua,
aivan kun sisälläni ei läikkyis.
Meistä tuli ystäviä,tavallaan.
Nähtiin sillon tällön porukassa,
koskaan ei kahdestaan.
Joskus keksin tikusta asiaa,
että saisin vaihtaa kanssas muutaman viestin.
Joka kerta kun katsot mua silmiin,
mun sydän nousee kurkkuun.
Joka kerta kun hymyilet mulle,
tuntuu etten saa henkee.
Tiedän, ettei voida koskaan olla pari,
koitan muistaa sen aina kun näen sua.
En vois koskaan kertoa sulle,
että oot aurinko mulle.
Toivottavasti susta tulee onnellinen,
vaikkei koskaan mun kanssa.
Toivon, että joku pitää sut turvassa,
kaikelta pahalta maailmassa.
Halusin vaan sanoa, vaikken koskaan sanokaan,
oot kauneinta mitä tiedän ja rakastan sua kaukaa.

23.5.2017
Selite: 
Aina ei voi sanoa...
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Täytyy voida sanoa, jos rakastaa. Ennenkuin on myöhäistä.
Voin kun asiat olisi niin helppoja. Normaalisti olisin kanssasi täysin samaa mieltä, mitään minkä voi sanoa, ei kannata padota. Jos on pienikin pelko, että sanomatta jättäminen harmittaa.
Tuttu tunne.. Joskus vaan on niin ettei kannata horjuttaa elämän tasapainoa. (Että mä inhoan tota lausetta..)
Kyllä, lausetta ja sen sanomaa. Mutta näinhän se on. Paljon on jäänyt sanomatta ja jää vastakin.
 

Käyttäjän kaikki runot