Kuvittelin jo tuon illan kerran
kävin läpi päässä miljoona mahdollisuutta
törmätä kurjaan kohtaloon
ja unohtaa
minä annoin kerran itseni pois
nyt on on jonkun muun vuoro
muttei tänään
eikä silloin kun sinulle sopii
sillä hetkellä haavoittuvuuteni
sinun silmiesi alla
on suurin aseeni
sinun herkkyyttäsi vastaan.
Selite:
25.11.
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi