Miksi siitä palkaksi saan
vain tyhjän, vain väsymyksen
ikävä jäytää terällään
lamauttaa aistit, kädet
Kaipaus kuin terä
koskettaa minua syvältä
ikävästä lisää ikävää
kaunis on kohdata
ikävän jälkeen
sylissä muistan taas
miksi hymyilen, miksi olen.
Selite:
25.07. 2006
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
hyvin kaunis runo..! :)