omaehtoinen karanteeni on vitsi korona nauraaoletus Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi Kommentit 9.8.2020 2:30 Star Niinhän se on, kyllä meistä nyt huolehditaan <3 Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi Sivut« ensimmäinen ‹ edellinen 1 2 3 4 5 seuraava › viimeinen »
Kommentit
Sivut