harmaa on värin lisäksi mielentila otan lonkeron oletus Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi Kommentit 29.3.2021 20:42 Star Loistavaa, on alussa kielteinen, mutta hetkessä myönteinen runo <3 Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi Sivut« ensimmäinen ‹ edellinen 1 2 3 4 5 seuraava › viimeinen »
Kommentit
Sivut