enkelin siivet lähetän suojaksesi sininen hetki sulaa hitaasti päivään sydämien lämmössä oletus Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi Kommentit 20.10.2020 1:59 Star Kun on tunnelmaa jo aamulla, varmasti päivästäkin tulee ihana <3 Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi 21.10.2020 18:32 aquarius kaunis! ja kiitos, enkelistä Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi Sivut« ensimmäinen ‹ edellinen 1 2 3 4 5 seuraava › viimeinen »
Kommentit
ja kiitos, enkelistä
Sivut