itkevä lapsi nykyajan Robin Hood byrokratia hukkasi kunniansa vie köyhiltä itselleen oletus Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi Kommentit 18.4.2021 17:53 Star Surullista, mutta totta. Onneksi kirkko sentään auttaa, melkein aina <3 Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi Sivut« ensimmäinen ‹ edellinen 1 2 3 4 5 seuraava › viimeinen »
Kommentit
Sivut