Haaveet salaisimmat
Roihut sielujen tulien
Vain syleilyssä sinun vaistoan
Vaan kun matkaa valossa kuljetaan
Ei samaa havaita saa
Valossa tiet erilleen johdattaa
Hyväksyttyjä polkuja kulkemaan
Missä elämät jo valmiina
Niin lähellä, niin kaukana
Vaan aina kun pimeys laskeutuu
Matka yhteinen alkaa voi
Yöllä tie vie unelmiin
Kauneimpiin hetkiin syntisiin
Ja mitä valo ei saa taittumaan
Sitä koskaan ei tapahtunutkaan
Unelmien tie aukeaa
Kun pimeys päälle lankeaa
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
no siis
tässäpä jään tätä runoa miettimään
on ilta ja pimeää
suljen koneen
ja annan sanojesi vaikuttaa