Näistä valoisista kesäöistä
Sen lämpöisistä henkäyksistä
Muistojen arvet aukenee
Painajaisen mieli laukaisee
Ei suoja kestä unien
Taas suruun herää ihminen
Se samalta tuntuu edelleen
Taas vaipuu kaikki harmauteen
En tehtyä tekemättömäksi saa
Mieleni hautaan muistoja katoamaan
En pelkää talvea pimeää
Vaan tätä kesän muistoa ikävää
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit