Miksi edes yrittää kun ei karkuun pääse mielestään
Sateen kuulee loppuvan ja näkee aamunkoin nousevan
Kuinka taas toistuikaan nuo kysymykset tutut kaihoisat
Miten jatkaa? Miten olla ?
Kun et ole täällä eikö uni mua suojaa ?
Onko vain ikävää, tunnetta kaipuuta pimeää ?
Eikö ketään viereen nukkumaan ?
Rakkautta, lämpöä öihin tuomaan ?
Jälkeen monien vuosien
Yöt valvoo vastauksia etsien
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
herää
kysymyksiä aivan erilaisia
hyvin kuvaat ahdistusta
kaipuuta ja toivetta paremmasta